يکشنبه، 31 شهريور 1398

عاق والدین

پرسش :

دختر و پسرى که حرف پدر را نشنود و اختلاف بین پدر و مادر و خواهران و اقوام خود ایجاد کند و صله رحم را ترک کند و دیگران را علیه پدر خود تحرى کند آیا کارشان گناه است و عاق پدر مى شوند یا خیر؟

پاسخ :
بسمه تعالى: چنین افرادى گنه کار مى باشند و اگر موجبات آزار و اذیت پدر و مادر را به وجود مى آورند عاق آنها محسوب مى شوند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.