يکشنبه، 31 شهريور 1398

ولایت مادر بر دختر صغیر

پرسش :

اگر پدر فوت کند آیا مسأله حضانت مادر حتى در شرایطى مانند خطرات جانى بر فرزند و یا تربیتى، عقیدتى و اخلاقى، به قوت خود باقى است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: مادر بر دختر تا هفت سالگى ولایت دارد مشروط بر این که ازدواج نکند ضمناً اگر ولایت مادر به مصلحت طفل تمام نشود مراجعه به حاکم مى شود تا تکلیف را روشن کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.