دوشنبه، 1 مهر 1398

ازدواج با اهل حق

پرسش :

آیا جایز است با دخترى که اهل حق است و اعتقاد به پیامبر و ائمه اطهار(علیهم السلام) دارد ازدواج کنم؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه او اعتقاد دارد که نماز و روزه بر همه واجب است و روزه ماه رمضان واجب است و زکات را هم مى پذیرد، در این صورت مى توانید با او ازدواج کنید، امّا اگر به اینها اعتقاد نداشته باشد منکر ضرورى است نمى توان با او ازدواج کرد در این صورت اگر او نمى پذیرد او را حضور یک روحانى آگاه ببرید به تدریج عقیده او را اصلاح کند و سپس ازدواج کنید. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.