جمعه، 5 مهر 1398

کار زن در بیرون منزل

پرسش :

با زنى دانشجو ازدواج کردم ولکن ایشان به بهانه این که دانشجو و شاغل است هر روز صبح ساعت 6 از منزل خارج شده و حدود ساعت 8 شب به منزل مراجعت مى کند که زندگى من را با مشکلات متعددى مواجه کرده است آیا مى توانم از رفتن وى به بیرون منزل جلوگیرى کنم؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه موقع عقد ازدواج با توجه به دانشجو بودن و رضایت به ادامه کار او عقد بسته شده، او فقط مى تواند به مقدار ضرورت در بیرون خانه باشد و مقدار ضرورت را دانشگاه تعیین کند، و اگر موقع عقد چنین قراردادى در کار نبوده بیرون رفتن او از خانه منوط به اجازه شوهر است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.