جمعه، 5 مهر 1398

منزل به عنوان مهریه

پرسش :

اگر مهر زنى سه دانگ از منزل مسکونى غیر معین در مرکز شهر کاشان و بر اساس عرف محل تعیین گردد ولى زوج قبل از انجام تعهد، فوت کرده آیا مهر مجهول است و به مهرالمثل تبدیل مى شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در فرض سؤال، تملیک سه دانگ یک خانه با وسعت متعارف در مرکز شهر از ترکه زوج در اختیار زوجه قرار داده شود و جهل به این مقدار مضر به صحت مهریه نیست و خانه متعارف و معمولى با مراجعه به عرف قابل تشخیص است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.
​​​​​​​