چهارشنبه، 10 مهر 1398

وقت نماز صبح

پرسش :

طبق نظر حضرت عالى باید براى نماز صبح 12 دقیقه صبر کرد علت آن چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: چون افراد مطلع کراراً به بیرون از شهر رفته و در مناطق تاریک مسأله را بررسى کرده اند و دیده اند که اذان صدا و سیما انطباق کامل با طلوع فجر ندارد لذا براى احتیاط گفته ایم که 12 دقیقه بعد از اذان رسمى نماز را برگزار کنند ولى اگر طرف خود توانست طلوع فجر را قبل از گذشت 12 دقیقه مشاهده کند انتظار لازم نیست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.