چهارشنبه، 10 مهر 1398

نماز را در سه وقت بخوانیم یا پنج وقت؟

پرسش :

خواندن نمازهاى یومیه از نظر فضیلت و آثار معنوى در پنج وقت افضل است یا به صورت مرسوم در سه وقت؟

پاسخ :
بسمه تعالى: خواندن نمازهاى یومیه در پنج وقت افضل است ولى باید توجه نمود که اصرار بر تفکیک در خیلى از کشورها سبب ترک صلاة مى شود خصوصاً در کشورهاى غربى که مسلمانان باید هشت ساعت کار مرتب انجام دهند التزام به این مستحب مشکلاتى پدید آورده است لذا باید از تسهیل اسلام استفاده کرد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.