پنجشنبه، 11 مهر 1398

انتهاى هشت فرسخ

پرسش :

در مسأله 1017 رساله عملیه آمده است انتهاى هشت فرسخ نقطه اى است که مى خواهد برود خواه وسط شهر یا آخر شهر باشد آیا این مسأله صحیح است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: مقصود این است که مسافرى که از نقطه اى به نقطه اى حرکت مى کند انتهاى سفر لازم نیست اول شهر باشد بلکه وسط شهر هم مى تواند آخر سفر باشد بنابراین اگر تا اول شهر کمتر از هشت فرسخ باشد مابقى مى تواند متمم باشد مشروط بر اینکه فقط آن نقطه مورد نظر او باشد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.