پنجشنبه، 11 مهر 1398

زنان و مردان در یک صف جماعت

پرسش :

در مکان عمومى یا نمازخانه ها اگر زنان و مردان در یک ردیف نماز را به جماعت مى خوانند آیا لازم است حائل و پرده اى میان زنان و مردان باشد؟ ارتفاع حائل چه مقدار لازم است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: باید میان مردان و زنان در صورتى که در یک ردیف قرار دارند حائلى وجود داشته باشد. و کافى است حائل به اندازه اى باشد که مانع از رؤیت باشد لازم نیست تا سقف برسد و نباید حائل یا دیوار به گونه اى باشد که مانع از آگاهى زنان از کیفیت نماز امام باشد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.