پنجشنبه، 11 مهر 1398

امامت جماعت با جمع بین قصر و اتمام

پرسش :

اگر کسى از باب احتیاط نمازش را جمع بخواند آیا مى تواند امام جماعت شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: باید در نماز جماعت نماز امام واجب باشد و به نماز احتیاطى نمى توان اقتدا کرد، بنابراین چون جمع بین دو نماز هر کدام حکم احتیاطى دارد اقتدا جایز نیست مگر این که مکلف از نظر ابتلاء مشابه امام باشد، آن موقع مى تواند هر دو نماز را اقتدا کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.