پنجشنبه، 11 مهر 1398

سقوط مالکیت با مضى زمان

پرسش :

اگر در قراردادى قید شود که حق مالکیت شخص پس از گذشت مثلاً سه ماه از تاریخ اعلام و ابلاغ موضوعى به مالک ساقط مى شود آیا درست است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هیچ گاه حق مالکیت با مضى زمان ساقط نمى شود. در روایت وارد شده است:«الحق القدیم لا یبطله شىء». والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.