پنجشنبه، 11 مهر 1398

حکم فروش آدامس هاى الکلى از روى جهل

پرسش :

شخصى از روى جهل به حرمت، آدامس هاى الکلى را به صورت عمده به ده نفر فروخته است حال بعد از دانستن مسأله آیا باید اصل ثمن را به خریداران برگرداند و آیا فروش آدامس ها به کفار جایز است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر الکل مسکر با ماده آدامس مخلوط شده باشد، فروش آن مطلقاً جایز نیست و ثانیاً اصل ثمن را به خریدار مسلمان برگرداند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.