پنجشنبه، 11 مهر 1398

تفاوت قیمت بین خرید و فروش

پرسش :

جنسى را سابقاً خریده ام که اگر همان وقت مى فروختم سود معینى داشتم ولى بر اثر ترقى قیمت الآن سود فروش آن بیشتر خواهد بود. آیا باید به همان قیمت سابق فروخته شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر فاصله بین خرید و فروش دوم زیاد باشد به گونه اى که فروش دوم منصفانه باشد اشکال ندارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.