پنجشنبه، 11 مهر 1398

مبلغ فسخ معامله

پرسش :

در قولنامه مبلغى به عنوان انتخاب فسخ قید شده است، آیا پس از امضا و پرداخت بیعانه اگر کسى فسخ کرد باید این مبلغ را بپردازد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر معامله اى قطعى شده و یکى از طرفین بخواهد فسخ کند باید آن مبلغ را طبق قرارداد بپردازد البته به شرط این که در معامله قید کنند هر کس خواست فسخ کند با پرداخت این مبلغ مى تواند فسخ کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.