پنجشنبه، 11 مهر 1398

محل خواب در مسیر پیاده روی اربعین

پرسش :

محل خواب در مسیر پیاده روی اربعین چگونه است؟ و چه نکاتی را باید برای محل خواب در نظر گرفت؟

پاسخ :
برای محل خواب طول روز با توجه به وجود خورشید و گرمای نسبی هوا خیلی نکته خاصی وجود ندارد، اما برای خواب پیشنهاد می‌شود که اولاً قبل از ساعت 8 محلی را برای خواب از بین موکب‌های طول مسیر انتخاب کنید، ثانیاً با توجه به سرمای شب سعی کنید به جای چادر در موکب‌هایی که ساختمان دارند و گرمتر هستند، اطراق کنید، احتمال اینکه بعد از ساعت 11 شب جای گرم و مناسب گیر بیاورید، کمی سخت خواهد شد.

ذکر چند نکته در اینجا اهمیت دارد؛ اولاً جای خواب مناسب برای خواهران و برادران در طول مسیر وجود دارد، ثانیاً کسی بدون جای خواب نخواهد ماند! چون جا و ملزومات خواب مثل پتو و بالش به اندازه کافی هست، فقط باید بتوانید موکبی که هنوز کامل پر نشده را پیدا کنید، اگر از خود اهالی بخواهید برایتان معرفی می‌کنند که کجا هنوز برای خواب جا دارد.