چهارشنبه، 24 مهر 1398

ارث و عدم ثبت نام براى حج

پرسش :

ارثیه ام بیست میلیون است و اکنون ثبت نام براى حج انجام نمى شود آیا مى توانم این مبلغ را خرج ازدواج فرزندان کنم یا این که وظیفه ام حفظ پول تا موقع ثبت نام حج است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: جنابعالى فعلاً مستطیع نیستید مگر این که پول تا زمان ثبت نام محفوظ بماند و اگر در مورد فرزندان یا مورد دیگر خرج کردید اشکالى نخواهد داشت. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.