چهارشنبه، 24 مهر 1398

فیلم موهن

پرسش :

نظر حضرتعالى در مورد فیلم موهن نسبت به پیامبر اکرم (صلّى الله علیه و آله و سلم) چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: پیامبران آسمانى، آموزکاران الهى در میان تمام ملل جهان از احترام ویژه اى، برخوردارند، زیرا آنان در تمام ادوار، مصلحان جامعه بوده و ارزنده ترین خدمت را به انسانیت عرضه داشته اند. در مقابل یک چنین خدمت ارزنده، انسان نماهایى فیلم بسیار موهن نسبت به خاتم پیامبران (صلّى الله علیه و آله و سلم) ساخته و از این طریق احساسات پاک یک میلیارد مسلمان جهان را جریحه دار ساخته اند. این چنین رفتار با بزرگترین رسول آسمانى یعنى حضرت محمد بن عبدالله (صلّى الله علیه و آله و سلم) حاکى از رذالت و ناپاکى و به یک معنا بى خردى سازندگان آن است. بر همه مسلمانان جهان لازم است که عکس العمل بسیار مناسب از خود نشان داده تا بار دیگر دشمنان اسلام در فکر تکرار آن نوع اعمال نباشند و به امید روزى که پرچم اسلام در سرتاسر جهان به اهتزاز درآید. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.