چهارشنبه، 24 مهر 1398

حکم اهداى جنین به رحم دیگر

پرسش :

اهداى جنین به معناى انتقال جنین از رحمى به رحم دیگرى اشکال دارد؟ و اگر این کار واقع شد چه حکمى دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر رحم اوّل براى حفظ جنین آمادگى دارد تحویل آن به رحم دیگر جایز نیست و اگر چنین اتفاقى بیفتد رحم دوم حکم رحم اجاره اى را دارد پدر و مادر طفل همان است که جنین از آن به وجود آمده است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.