پنجشنبه، 25 مهر 1398

سند وکالتى

پرسش :

معمولاً در فروش املاک و وسایل نقلیه براى فرار از مشکلات ادارى به طرف وکالت مى دهند که مورد وکالت را به نام خود ثبت کند اگر موکل بمیرد آیا این نوع وکالت باطل مى شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: وکالتى که در مورد وسائل نقلیه مى دهند طبق نوشته صورى است و در حقیقت نقل و انتقال حقیقى صورت گرفته است و الاّ اگر ثابت شود که وکالت بوده عقد جایز خواهد بود و با فوت موکل وکالت باطل مى شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.