پنجشنبه، 25 مهر 1398

فوت وکیل قبل از انجام وکالت

پرسش :

شخصى وکیل مى شود که حکم اعدام کسى را به حبس تبدیل مى کند اما پس از قبول وکالت و قبل از این که کارى انجام دهد از دنیا مى رود البته طبق قوانین حکم اعدام وى تبدیل به حبس ابد مى شود آیا وکیل مستحق وجه مى باشد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر وظیفه اى را که بر دوش او بوده اصلاً انجام نداده ورثه وى حق مطالبه ندارند، مگر این که مقدارى از کار را انجام داده که در تبدیل اعدام به حبس مؤثر بوده باید نسبت به آن، مبلغى بپردازند چنانچه در مسئله بعد مى آید. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.