پنجشنبه، 25 مهر 1398

وکالت در پرونده هاى ناقص

پرسش :

اگر موکل همه اسنادى که به ضرر موکل و نفع طرف مقابل است را در اختیار وکیل خود قرار ندهد(بدون اطلاع وکیل) و باعث شود حکم دادگاه به نفع موکل صادر گردد: 1. حقى از محکوم به ذمه وکیل مى باشد؟ 2. استفاده از حق الوکاله اشکال دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى:
1. حقوقى که ضایع شده است بر گردن موکل است که مدارک را ارائه نکرده است و او باید جبران کند.
2. حقوقى که دریافت کرده است در مقابل تلاشى است که در برابر آن انجام داده است، ولى اگر شما آن مدارک را در اختیار دارید و حقوق طرف ضایع شده است او را مطلع کنید تا طرح دعوى کند و به حقوق خود برسد. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.