پنجشنبه، 25 مهر 1398

هبه مشروط

پرسش :

شخصى زمین مزروعى به فرزند خود هبه کرده است مشروط بر این که پسر هزینه گذران زندگى پدر را بپردازد ولى فرزند پس از قبض زمین چیزى به پدر نداده است، آیا پدر مى تواند زمین را از فرزند پس بگیرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: چون هبه مشروط بوده، اگر به شرط عمل نکرده حق فسخ دارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.