پنجشنبه، 25 مهر 1398

اثبات هبه

پرسش :

پدر ملکى را به یکى از فرزندانش هبه کرد و به قبض وى رساند و در تصرف وى قرار گرفت اکنون دیگر فرزندان پس از 50 سال طرح دعوا کرده و خواستار تقسیم این ملک به عنوان ارث بین فرزندان مى باشند آیا ادعاى آنان پذیرفته ا ست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: از آنجا که در ظرف 50 سال اعتراضى رخ نداده و طرف در این مدّت بر آن ید داشته، اعتراض آنان مسموع نیست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.