پنجشنبه، 25 مهر 1398

ضرر به حیوان دیگرى

پرسش :

گاو زید به باغ عمرو وارد مى شود، بچه ها با سگشان آن را بیرون مى کنند به خاطر حمله سگ گاو به درون چاهى مى افتد که در جاده جلو باغ کنده بودند نگهبان گاو داخل چاه مى شود گاو زنده بوده و امکان نجات داشته تصمیم به ذبح مى گیرد ولى ذبح صحیح انجام نمى گیرد چه کسى ضامن است؟ به چه قیمتى؟

پاسخ :
بسمه تعالى: از آنجا که بیرون آوردن گاو از چاه به صورت صحیح امکان پذیر بود، ضامن فردى است که گاو را سربریده است و باید قیمت روز بپردازد ولى لاشه گاو متعلق به ضامن است. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.