پنجشنبه، 25 مهر 1398

وظیفه حکومت و مردم در قبال کارتن خوابها

پرسش :

وظیفه حکومت و مردم در قبال کارتن خوابها و افراد بى سرپناه که در سرما و گرسنگى زندگى مى کنند چیست، با توجه به این که بعضى از اینها داراى مشکلاتى نظیر اعتیاد و ... مى باشند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: جان انسانها محترم است هر چند این افراد معتاد و گنه کار باشند باید دولت وملت در این مورد کوشش کنند تا از سرما و گرسنگى محفوظ بمانند. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.