پنجشنبه، 25 مهر 1398

عذر عمومى از ادامه کار

پرسش :

قراردادى بین کارفرما و پیمانکار بدین صورت منعقد مى شود که کارفرما مقدار 200تن آهن به پیمانکار بدهد و پیمانکار در هر کیلوگرم صد تومان اجرت دریافت کند پس از کارگذاشتن صد تن آهن از طرف قانون کارفرما حق ادامه کار را ندارد آیا پیمانکار مى تواند مدعى اجرت صد تن باقى مانده را بنماید؟

پاسخ :
بسمه تعالى: از آنجا که از نظر قانون جلوگیرى شده نام این عذر، اعذار عامه مى نامند قهراً قرارداد در باقیمانده باطل است و اگر در این مورد ضررى به پیمانکار متوجه شود نوعى رضایت او را جلب کنند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.