پنجشنبه، 25 مهر 1398

دعواى کار افتخارى با کارمزدى

پرسش :

شخصى بدون تعیین اجرت براى کسى کار کرده حال اجرت مى خواهد ولى طرف مى گوید افتخارى کار کرده اى، تکلیف شرعى چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر با اذن صاحب کار مشغول شده است، طبیعت عمل ایجاب مى کند مزد او را بپردازد، زیرا ضابطه در عملِ مسلم، احترام است، مگر این که طرف اثبات کند که از اول افتخارى بوده است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.