پنجشنبه، 25 مهر 1398

نبش قبر در عضو بدن انسان

پرسش :

آیا نبش قبر در خصوص دفن عضو قطع شده جایز است؟ و آیا جایز است عضو بدن را در جایى و جسد را در جاى دیگر دفن کنیم؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر جسدى را قبلاً در محلّى دفن کرده اند سپس بخواهند آن عضو را در آنجا دفن کنند احتیاط این است که به قدرى حفر کنند که آن جسد زیاد ظاهر نشود و در کنار آن دفن کنند. و تفرقه بین دفن عضو و دفن جسد خلاف احتیاط است به نحوى که گفته شد در کنار هم قرار دهند. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.