پنجشنبه، 25 مهر 1398

خوک موطوئه

پرسش :

اگر شخصى با خوک همسایه ارمنى خود وطى کند، از آنجا که خوک نزد آنان مأکول است، آیا حکم ذبح و آتش زدن درباره خوک اجرا مى شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: مجرد این که گوشت خوک نزد ارامنه مانند حیوانات مأکول است سبب نمى شود که حکم آن ذبح و آتش زدن باشد.
این حکم مخصوص حیوانات حلال گوشت از نظر اسلام است که اگر موطوئه شد در برخى از حیوانات حلال گوشت را بسوزانند و برخى دیگر را بفروشند. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.