پنجشنبه، 25 مهر 1398

ورزش بانوان

پرسش :

نظر حضرتعالى درباره ورزش بانوان و وضعیت موجود چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: نسبت به ورزش بانوان هم اکنون سهل انگارى هاى بسیارى دیده مى شود که لازم است گفته شود:
1. باید از ورزش هایى که منافات با حجاب زن دارد مانند اسکى، کایت سوارى در حضور مردان با لباس نامناسب و همچنین اسب دوانى و دوچرخه سوارى که باعث تحریک جوانان و منجر به فساد خواهد شد جلوگیرى شود.
2. پوشیدن لباس مردانه و حضور در مجامع بین المللى خصوصاً در هنگام مسابقات که برخى از مواضع آنان مانند پا، ساعد و گردن توسط نامحرم دیده مى شود یا داور مرد این مسابقات را داورى مى کند، با پوشش و حجاب منافات دارد.
خلاصه آن که از زمینه هاى فساد و گناه باید جلوگیرى کرد که این کار با نظارت عالمان وارسته از حوزه هاى علمیه میسر است تا بتوانند بر طبق موازین شرعى و اخلاقى تصمیم گیرنده باشند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.