پنجشنبه، 25 مهر 1398

تقسیم ارث قبل از فوت مورث

پرسش :

پدر بزرگم در زمان صحت بخشى از اموال خود را بین فرزندان تقسیم کرده است، حال بیمارى فراموشى گرفته است آیا فرزندان مى توانند قبل از مرگ او دارایى او را بین خود تقسیم نمایند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هر مالى را که تملیک کرده و در اختیار فرزندان قرار داده است مى توانند تقسیم کنند و اما آنچه را که تملیک نکرده است تا موّرِث نمیرد قابل تقسیم نیست. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.