پنجشنبه، 25 مهر 1398

مهریه و دیه پرداختى توسط بیمه

پرسش :

بیمه دیه فردى را که در تصادف فوت کرده مى دهد ولى همسرش مطالبه مهریه دارد آیا دیه به ورثه مى رسد یا باید مهریه را با آن پرداخت کنند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: دیه میت حکم مال میت را دارد. وارثان میت از آن ارث مى برند و از آنجا که ارث پس از اداء دین میت است، باید ابتداء مهر همسر را پرداخت کنند و باقیمانده را طبق قانون ارث تقسیم کنند. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.