پنجشنبه، 25 مهر 1398

آخرین دعای امام حسین (علیه السلام)

پرسش :

آخرین دعای امام حسین (علیه السلام) در روز عاشورا چه بود؟

پاسخ :
هنگامی که امام حسین (علیه السلام) در محاصره قرار گرفت و مغلوب دشمنان شد، پس از حمد و ثنای الهی، چنین دعا فرمود:

«میان ما و قوم ما، داوری کن که آنان، ما را فریفتند و نیرنگ زدند و ما را وا نهادند و به ما خیانت کردند و ما را کشتند، در حالی که ما خاندانِ پیامبرت و فرزندان حبیبت محمّد بن عبد الله (صلّی الله علیه و آله) هستیم که او را به رسالتت برگزیدی و بر وحیِ خود امینش کردی. پس برای ما فَرَجی و گشایشی قرار ده، به رحمتت، ای مهربان ترین مهربانان!».[۱]

[۱]. ر.ک: دانش‏نامۀ امام حسین علیه السلام، ج ۶، صص ۱۳9ـ ۱۳8.

منبع: حدیث نت