پنجشنبه، 25 مهر 1398

ملاک دروغ مصلحتى

پرسش :

ملاک دروغ مصلحتى چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: دروغ مصلحت آمیز جایى است که چیزى که با دروغ گفتن به دست مى آید اهمیتش از نظر شرع بیش از مفسده خود دروغ باشد مثل دروغ براى نجات جان یک انسان بى گناه. هر چند بهتر است راه توریه را پیش بگیرد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.