سه‌شنبه، 21 آبان 1398

خمس تاکسى از درآمد آن

پرسش :

شحصى با درآمد سال یک دستگاه تاکسى خریده است آیا وسیله مزبور خمس دارد؟ از آنجا که تاکسى منبع درآمد اوست باید از درآمد آن خمس را بپردازد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه وسیله مزبور را از پولى خریده که خمس به آن تعلق نگرفته خمس به آن تعلق نمى گیرد چون وسیله زندگى است ولى بر درآمد آن تعلق مى گیرد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.