سه‌شنبه، 21 آبان 1398

پرداخت دیه معسر از بیت المال

پرسش :

در حادثه رانندگى شخصى به شدت مصدوم گردیده است مقصر حادثه قادر به پرداخت دیات مقرره نیست. آیا مقصر مى تواند دیه را از بیت المال دریافت کند و به مصدوم بپردازد؟ مصدوم در وضعیت بحرانى مالى است.

پاسخ :
بسمه تعالى: باید از طریق زکات دین او ادا شود، در غیر این صورت دولت باید از بیت المال زندگى او را اداره کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.