جمعه، 24 آبان 1398

احکام حج | استطاعت حج: سوال پنج

پرسش :

فرزندی، در سازمان حج و زیارت، مادرش را ثبت نام کرد و در قرعه کشی نام او در سالهای بعدی درآمد اما پیش از آن که نوبت او در آن سال فرا رسد، مادرش فوت کرد در این صورت آیا حج بر او مستقر شده است یا نه؟

پاسخ :
بسمه تعالی: اگر برای رفتن به حج، راه دیگری نداشته یا آن که بر او سخت و دشوار بود، حج بر او مستقر نشده است، والله العالم.

منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.