جمعه، 24 آبان 1398

احکام حج | حج نذری: سوال یک

پرسش :

کسی که شرایط استطاعت را نداشته و در همان حال نذر کرده که به حج برود، سپس استطاعت برای او حاصل شده و از جهتی نذر او مقید به سال معین و مشخص هم نبود در این حالت، آیا حج نذری واجب را مقدم داشته و انجام دهد و یا آن که حجة الاسلام مقدم است و اگر حج نذری او مقید و مشروط به همان سال استطاعت او بوده باشد حکم آن چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالی: حجة الاسلام را به جا آورد و با همان حج وفای به نذر نیز انجام می‌شود، والله العالم.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.