جمعه، 24 آبان 1398

احکام حج | حج نذری: سوال سیزده

پرسش :

اگر زنی پیش از ازدواجش نذر کرده بود که به حج برود و پس از نذر، ازدواج کرد، برای رفتن به سفر و انجام دادن حج نذری، آیا حتماً باید از همسرش اجازه بگیرد؟ و آیا همسرش حق دارد که او را از سفر حج باز دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالی: در صورتی که زن مستطیع نباشد یا حجة الاسلام را قبلاً انجام داده بود اگر همسرش از سفر او جلوگیری کرد جایز نیست که به سفر حج برود، بلکه نذر کردن او بدون اجازه همسرش محل اشکال است، والله العالم.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.