شنبه، 25 آبان 1398

احکام حج | طواف حج: سوال سه

پرسش :

اگر کسی طواف عمره تمتع و حج تمتع را انجام داد و همه اعمال حج تمتع را انجام داد سپس آشکار شد که مانعی روی پوست او یا برخی از اعضای بدن او بوده است به گونه‌ای که آب به پوست نمی‌رسیده است، حکم همه اعمال نامبرده شده او چگونه است؟

پاسخ :
بسمه تعالی: احتیاط اعاده کردن طواف و نماز است گرچه با نائب گرفتن هم باشد سپس در صورت استطاعت، حج را اعاده نماید، والله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.