شنبه، 25 آبان 1398

احکام حج | طواف حج: سوال نه

پرسش :

کسی که برای عمره مفرده به مکه رفته بود، پس از بازگشت به وطن خویش، فهمید که وضویش، که با آن طواف کرده است، باطل بوده است، حکم او چیست؟ آیا لازم است که بار دیگر به مکه برگردد؟ یا آن که عمره او باطل شده ولی در حال حاضر چیزی بر ذمّه او نیست؟

پاسخ :
بسمه تعالی: اگر عمره او عمره مفرده بوده است لازم است که آن را جبران نماید و با سستی و سهل انگاری باطل نمی‌شود، والله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.