شنبه، 25 آبان 1398

احکام حج | طواف حج: سوال سیزده

پرسش :

کسی که طواف نساء را انجام می‌دهد، اما نه به قصد طواف نساء بلکه به همان صورت که مردم طواف می‌کنند او هم طواف کرد یا همان گونه که روحانی یا راهنما گفته است طواف را انجام می‌دهد، آیا طواف او مجزی از طواف نساء خواهد بود؟

پاسخ :
بسمه تعالی: اگر قصد اجمالی او این بوده است که به وظیفه فعلی خود عمل کند همانطور که در سؤال فرض شده است، مجزی خواهد بود، والله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.