شنبه، 25 آبان 1398

احکام غسل | استفتاء دو

پرسش :

در اثر کهولت سن یا بعض عوارض جسمى، قسمتى از ظاهر بدن بوسیله قسمتى از پوست بدن پوشیده شده آیا باید براى غسل قسمتى که پوشیده شده بشویند یا جزء باطن محسوب مى شود؟

پاسخ :
بلى، قسمتى را که قبلا جزء ظاهر بدن بوده و فعلا مشکوک است باید براى غسل بشویند.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.