شنبه، 25 آبان 1398

شیوه مقابله با نگرانی فرزند

پرسش :

فرزندم نگران است که مبادا وقتی بزرگ شد، دزد بشود، چه اقدامی انجام دهم؟

پاسخ :
باید با این کودکان صحبت کرد و دید که آیا با دوستانشان درباره چنین موضوع هایی صحبت کرده اند یا خیر؟ آیا رفتاری را در خودشان می بینند که نگرانشان ساخته است؟ معمولا این کودکان خانواده های سختگیری دارند و در فشار هستند. بنابراین باید سختگیری را کنار بگذاریم که در نتیجه فشارها کمتر خواهد شد. در عین حال باید دوستان فرزندمان را شناسایی کنیم و ببینیم که چه کسانی در کجا چنین حرفهایی می زنند که فرزندمان آنها را شنیده و نگران شده است.

منبع: پاسخ به والدین، دکتر سیما فردوسی، تهران: انتشارات صابرین، چاپ سیزدهم، 1394.