شنبه، 25 آبان 1398

در خواب راه رفتن کودک

پرسش :

برای بهبود کودکانی که در خواب حرف می زنند، می ترسند و با وحشت از خواب بیدار می شوند، چه کاری می توان انجام داد؟

پاسخ :
عامل این رفتار ممکن است نوعی «صرع» باشد که در نتیجه آن کودکان گاهی دچار نوعی وحشت شبانگاهی می شوند و وحشت زده از خواب بیدار می گردند و به اطراف نگاه می کنند. شاید حرفهایی که می زنند شبیه هذیان باشد و دوباره بخوابند. در این موارد والدین باید با یک متخصص مغز و اعصاب مشورت کنند.

منبع: پاسخ به والدین، دکتر سیما فردوسی، تهران: انتشارات صابرین، چاپ سیزدهم، 1394.