شنبه، 25 آبان 1398

علت اضطراب کودکان در کلاس درس

پرسش :

علت اضطراب و دلشوره کودکان در کلاس درس چیست؟

پاسخ :
یکی از دلایل مهم اضطراب در کلاس درس، نگرانی برای خانواده است. بسیاری از دانش آموزان خردسال، زمانی که در کلاس حضور دارند، نگرانند که در خانه چه می گذرد. چه بر سر ما در می آید، چه بر سر پدر می آید، نکند که بیرون بروند و به دلایلی برنگردند. پس خانه یکی از دلایل اضطراب و دلشوره در کودکان است. دومین دلیل، درس است. همیشه دانش آموزانی که درس خود را نخوانده اند یا تکالیفشان را انجام نداده اند، نسبت به دانش آموزانی که تکالیف خود را انجام داده و درس خود را خوانده اند، دلشوره بیشتری دارند و از اعتماد به نفس کمتری برخوردارند.

منبع: پاسخ به والدین، دکتر سیما فردوسی، تهران: انتشارات صابرین، چاپ سیزدهم، 1394.