شنبه، 25 آبان 1398

ترس کودک از دیکته

پرسش :

دیکته فرزندم خوب است، ولی روزی که در مدرسه دیکته دارد می ترسد و به هر بهانه ای می خواهد از رفتن به مدرسه طفره برود؟ چه باید بکنم؟

پاسخ :
در مورد رفتارهایی که با ضعف تحصیلی ارتباط دارد، باید در جهت تقویت جنبه های درسی به کودک خود کمک کنیم. یعنی اگر هر شب به دانش آموز دیکته گفته شود و او بتواند حروف را به خوبی بشناسد، از روی غلط‌هایی که دارد مجددا دیکته گفته شود و به دنبال هر اصلاح و یادگیری تشویق گردد و ترسش از بلد نبودن دیکته بریزد، مسلما دیگر نمی ترسد. پس ما باید بچه ها را از لحاظ درسی تقویت کنیم تا رفتارهای ناشی از ضعف درسی آنها از بین برود. در ضمن آموزش باید سعی کنیم داد نزنیم و آنها را تهدید نکنیم.

منبع: پاسخ به والدین، دکتر سیما فردوسی، تهران: انتشارات صابرین، چاپ سیزدهم، 1394.