دوشنبه، 27 آبان 1398

برعکس خواندن اشعار توسط کودک

پرسش :

با کودکی که اشعار را برعکس می خواند چگونه رفتار کنیم؟

پاسخ :
هر مشکلی که کودک هنگام صحبت کردن با آن مواجه است، چه لکنت، چه اضافه یا حذف چیزی، چه شل صبحت کردن یا مانند اینها، باید او را نزد اصلاحگران کلام یعنی گفتاردرمانگران ببریم. گفتاردرمانی یک رشته دانشگاهی است که متخصصان این رشته می توانند بسیاری از مشکلات کلامی را درمان کنند.

​​​​​​​منبع: پاسخ به والدین، دکتر سیما فردوسی، تهران: انتشارات صابرین، چاپ سیزدهم، 1394.