دوشنبه، 25 آذر 1398

احکام نماز | قبله: سوال دو

پرسش :

نماز خواندن روى تختى که جهت قبله آن مخالف بوده و امکان تغییر آن مشکل است، چه حکمى دارد؟

پاسخ :
در فرض سؤال هرمقدار که ممکن است به سمت قبله نماز بخوانند، ولى اگر نماز را به سمتى بخواند که نگویند رو به قبله نماز خوانده باید بعداً نماز را رو به قبله اعاده یا قضا کند.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.