دوشنبه، 25 آذر 1398

احکام خمس | خمس سرمایه کسب: سوال دو

پرسش :

اینجانب مقدارى سهام خریدارى کرده ام و خمس آنها را نیز پرداخته ام، حال اگر بخواهم این سهام را چند سال نگهدارى کنم، آیا خمس ترقى قیمت آن را همه ساله باید بپردازم یا پس از فروش آنها؟

پاسخ :
در صورت افزایش قیمت، باید خمس مقدار اضافه شده در هرسال را در همان سال بپردازید.

​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.